Volledig scherm
PREMIUM
Op deze plek van de nog bestaande villa in Berlicum komen dertien appartementen van By Brekel Vastgoed. © Domien van der Meijden

Grote belangstelling voor 'De Villa's' in Berlicum

BERLICUM - Grote drukte op de inloopavond van By Brekel Vastgoed en Next Nieuwbouw Makelaars in D'n Durpsherd in Berlicum. Daar konden potentiële kopers alvast een kijkje komen nemen voor als ze een van de dertien koopappartementen willen bemachtigen die aan de Hoogstraat in Berlicum worden gebouwd. Op de plek waar nu nog een villa staat.

Opvallend veel mensen op leeftijd staan in de rij om zich aan te melden in de zaal waar de dertien koopappartementen op papier te kijk liggen. By Brekel Vastgoed en Next Nieuwbouw Makelaars heten de belangstellenden welkom. Uit de drukte is af te leiden dat de woningmarkt flink in de lift zit. 

  1. Verdachten van dood Peter Hovens (63) uit Oss nog niet gehoord, politie wacht op uitlevering uit Polen

    Verdachten van dood Peter Hovens (63) uit Oss nog niet gehoord, politie wacht op uitleve­ring uit Polen

    OSS - De twee mannen die verdacht worden betrokken te zijn bij de dood van de 63-jarige Peter Hovens uit Oss, zijn nog niet gehoord door het onderzoeksteam. De twee mannen zitten sinds vorige maand vast in Polen, maar zijn nog niet uitgeleverd aan Nederland. De politie meldt vrijdag aan deze krant dat ze hoopt ‘in elk geval een van de twee zo snel mogelijk in een Nederlandse cel te hebben’.