Volledig scherm
Staete Makelaars Jeroen Boschloop in de nabijheid van het Provinciehuis. © Sandra Peerenboom

Hardloopevenement tussen Den Bosch en Gestel: vooral voor gezelligheid

DEN BOSCH - De Pettelaarse Schans en het gebied tussen Den Bosch en Sint-Michielsgestel zijn op dinsdag 19 juni het toneel van de jaarlijkse avondhardloopwedstrijd Staete Makelaars Jeroen Boschloop. Bij de zestiende editie van dit evenement ligt de nadruk eerder op gezelligheid dan op prestaties.

De kidsruns van 500 en 1000 meter start om 18.45 uur. De 10 kilometer begint om 19.45 uur en een kwartier later zijn de 5 kilometer lopers aan de beurt. 

Inschrijving is inmiddels begonnen via jeroenboschloop.nl  Inschrijven kan ook nog op de dag zelf vanaf 18.00 uur op de startlocatie op de Pettelaarse Schans. 

De Jeroen Boschloop maakt deel uit van de 073 Summer City Runs. Met een puntenklassement wordt een ranglijst bijgehouden van lopers die zowel de Jeroen Boschloop lopen, als de Engelenrun (10 juni) en de Omloop van Empel (24 juni).

  1. Vrouw schopt jongetje (10) gekneusde ribben in Tilburgs speelparadijs: ‘We hopen dat ze opgespoord wordt’

    Vrouw schopt jongetje (10) gekneusde ribben in Tilburgs speelpara­dijs: ‘We hopen dat ze opgespoord wordt’

    TILBURG - Het liep vorige week woensdag compleet uit de hand in Speelparadijs Circus City in Tilburg. Een 10-jarige jongen werd door een onbekende vrouw meerdere keren op zijn borst getrapt, waardoor hij gekneusde ribben opliep en twee dagen van overgeven en slapeloze nachten had. Familie Gökkaya uit Tilburg doet een oproep op Facebook in de hoop getuigen van de mishandeling te vinden.

Live Voetbal

home logo FeyenoordFEY
64'
1-1
Fortuna SittardFOR
away logo
home logo FC TwenteTWE
EINDE
2-3
Willem IIWIL
away logo