In de verte zie je een wandelaar. Maar alle aandacht gaat naar het fraaie lijnenspel van licht en
schaduw op het Slingerpad in Uden in de nieuwe weekwinnaar. Joyce Hendrix had een scherp oog voor deze pracht, toen ze
op weg naar huis fietste. ,,Tsja, dan moet je toch wel stoppen voor een foto’’, merkt ze laconiek op.
Volledig scherm
In de verte zie je een wandelaar. Maar alle aandacht gaat naar het fraaie lijnenspel van licht en schaduw op het Slingerpad in Uden in de nieuwe weekwinnaar. Joyce Hendrix had een scherp oog voor deze pracht, toen ze op weg naar huis fietste. ,,Tsja, dan moet je toch wel stoppen voor een foto’’, merkt ze laconiek op. © Joyce hendrix

Maak jij dit jaar de mooiste BD Zomerfoto? Stuur ze hier in

FotowedstrijdHet is zomer... En wat is er dan leuker om mooie foto’s te maken, die te delen met de rest van de wereld en daarmee kans te maken op leuke prijzen?!

  1. Nieuwsoverzicht | Teamchef politie neemt ontslag na intern onderzoek - Smogwaarschuwing vanaf morgen
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Teamchef politie neemt ontslag na intern onderzoek - Smogwaar­schu­wing vanaf morgen

    Een teamchef van het politiedistrict Eindhoven heeft zijn ontslag ingediend nadat uit een intern onderzoek is gebleken dat hij over de schreef is gegaan. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan ‘ongewenste omgangsvormen’. Verder hield voetbalclub Willem II woensdag haar supporters - en de media - voor gek. En er staan ons zeer hete dagen te wachten. Het RIVM activeert daarom vanaf morgen het Nationaal Hitteplan. Ook geldt er een smogwaarschuwing. Dat en meer in het Brabants nieuwsoverzicht van woensdag.