Volledig scherm
PREMIUM
Het medisch centrum in Liempde biedt straks aan veel meer functies onderdak voor eerstelijns zorg en welzijn. © Domien van der Meijden

Medisch centrum Liempde breidt flink uit

LIEMPDE - Het medisch centrum in Liempde met de huisartsenpraktijk van Olof van Laere, Geert Elbers en Kirsten Graffius breidt flink uit. Op de bovenverdieping van de voormalige Rabobank komen tal van functies erbij voor eerstelijns zorg.

Alweer veertien jaar geleden streek huisarts Olof van Laere neer op de begane grond van de oude Rabobank in de Nieuwstraat in Liempde. De flappentap bleef, maar het medisch centrum groeide uit naar wat het nu is, een huisartsenpraktijk met drie huisartsen en een huisarts in opleiding. En daarnaast een fysiotherapie en de apotheek met een medicijnrobot.

  1. Nieuwe prijzenoorlog in supermarktland?

    Nieuwe prijzenoor­log in supermarkt­land?

    Maken supermarkten zich op voor een nieuwe prijzenoorlog? Plus verlaagde onlangs de prijzen van groente en fruit structureel tot wel 30 procent. Daarnaast heeft Dirk van den Broek de aanval geopend op Albert Heijn. In een paginagrote advertentie in onder meer deze krant steekt Dirk de draak met AH door te melden dat het toch wel zonde is dat de Zaandamse grootgrutter is gestopt met het aanbieden van de zogeheten ‘goedkoopjes’. Voor echte goedkope boodschappen moet je volgens de Amsterdamse supermarktketen niet bij Albert Heijn zijn, maar bij Dirk.