Na de Norbertijnen in Heeswijk-Dinther, de Trappisten in Berkel-Enschot en de Kapucijnen in Den Bosch  treedt vocaal ensemble Cappella Pratensis op zondag 21 november op bij de Clarissen van Klooster Sint-Josephsberg in Megen.
Volledig scherm
PREMIUM
Na de Norbertijnen in Heeswijk-Dinther, de Trappisten in Berkel-Enschot en de Kapucijnen in Den Bosch treedt vocaal ensemble Cappella Pratensis op zondag 21 november op bij de Clarissen van Klooster Sint-Josephsberg in Megen. © Cappella Pratensis

‘Roadtrip’ Cappella Pratensis langs kloosters in regio krijgt in najaar een kort vervolg

DEN BOSCH  - ‘Een geschenk aan de kloostergemeenschappen’ noemt vocaal ensemble Cappella Pratensis uit Den Bosch de gratis optredens die ze de voorbije week heeft verzorgd bij verschillende kloosters in de regio. In het najaar volgen er meer.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.