Volledig scherm
PREMIUM
Het college van Sint-Michielsgestel heeft de kadernota 2019 klaar. Veel geld naar wegen, bruggen en gemeenschappelijke regelingen. © Domien van der Meijden

Sint-Michielsgestel stopt veel geld in onderhoud wegen en bruggen

SINT_MICHIELSGESTEL - Sint-Michielsgestel stopt de komende jaren enkele tonnen extra in het onderhoud van wegen en het verbeteren van de kwaliteit van bruggen. Dat blijkt uit een eerste blik op de kadernota 2019.

De komende vier jaar stopt Sint-Michielsgestel bijna een miljoen euro extra in het onderhoud van wegen. Uit een onlangs opgesteld beheerplan wegen 2019-2023 is namelijk naar voren gekomen dat er een inhaalslag nodig is om de kwaliteit en veiligheid van de wegen op peil te houden. Een en ander staat te lezen in de nieuwe kadernota 2019 die het nieuwe college van burgemeester en wethouder in Sint-Michielsgestel bespreekt met de raad.

  1. Vrouw schopt jongetje (10) gekneusde ribben in Tilburgs speelparadijs: ‘We hopen dat ze opgespoord wordt’

    Vrouw schopt jongetje (10) gekneusde ribben in Tilburgs speelpara­dijs: ‘We hopen dat ze opgespoord wordt’

    TILBURG - Het liep vorige week woensdag compleet uit de hand in Speelparadijs Circus City in Tilburg. Een 10-jarige jongen werd door een onbekende vrouw meerdere keren op zijn borst getrapt, waardoor hij gekneusde ribben opliep en twee dagen van overgeven en slapeloze nachten had. Familie Gökkaya uit Tilburg doet een oproep op Facebook in de hoop getuigen van de mishandeling te vinden.

Live Voetbal

home logo FeyenoordFEY
56'
1-1
Fortuna SittardFOR
away logo
home logo FC TwenteTWE
EINDE
2-3
Willem IIWIL
away logo