Volledig scherm
PREMIUM
© Robert van Stuyvenberg

Speelautomatenhallen ook buiten Bossche binnenstad

DEN BOSCH - De gemeente Den Bosch wil het huidige maximum aantal speelautomatenhallen in de gemeente verhogen van vijf naar zes. Dat past niet alleen bij nieuwe wetgeving maar ook bij 'ontwikkelingen in de maatschappij'. De gemeente wil 'maatwerk leveren' en speelautomatenhallen niet meer uitsluitend toestaan in de Bossche binnenstad.

Het idee dat een speelautomatenhal alleen geëxploiteerd zou kunnen worden in de binnenstad is volgens de gemeente achterhaald. Want 'er is een trend waarbij speelautomatenhallen juist op goed bereikbare plaatsen buiten uitgaansgebieden worden gesitueerd in combinatie met andere recreatieve voorzieningen'.

  1. Vrouw schopt jongetje (10) gekneusde ribben in Tilburgs speelparadijs: ‘We hopen dat ze opgespoord wordt’

    Vrouw schopt jongetje (10) gekneusde ribben in Tilburgs speelpara­dijs: ‘We hopen dat ze opgespoord wordt’

    TILBURG - Het liep vorige week woensdag compleet uit de hand in Speelparadijs Circus City in Tilburg. Een 10-jarige jongen werd door een onbekende vrouw meerdere keren op zijn borst getrapt, waardoor hij gekneusde ribben opliep en twee dagen van overgeven en slapeloze nachten had. Familie Gökkaya uit Tilburg doet een oproep op Facebook in de hoop getuigen van de mishandeling te vinden.

Live Voetbal

home logo FeyenoordFEY
64'
1-1
Fortuna SittardFOR
away logo
home logo FC TwenteTWE
EINDE
2-3
Willem IIWIL
away logo