In 2020 werden Oost-Europese daklozen onder meer opgevangen in de voormalige Jan Ligthartschool aan de Ringbaan-Oost. Door de grote toestroom moesten daar in allerijl tenten worden bijgeplaatst.
Volledig scherm
PREMIUM
In 2020 werden Oost-Europese daklozen onder meer opgevangen in de voormalige Jan Ligthartschool aan de Ringbaan-Oost. Door de grote toestroom moesten daar in allerijl tenten worden bijgeplaatst. © Jan van Eijndhoven

Tilburg vangt dakloze arbeidsmigranten op in tent

TILBURG - Tilburg gaat dakloze arbeidsmigranten in de winterperiode opvang bieden in een noodtent op het voormalige NOAD-terrein. ,,We hebben geleerd van vorig jaar”, zegt wethouder Rolph Dols.

  1. LIVE | Atoomagentschap meldt krachtige explosies bij kerncentrale Zaporizja
    Oorlog Oekraïne

    LIVE | Atoomagent­schap meldt krachtige explosies bij kerncentra­le Zaporizja

    Controleurs van het Internationale Agentschap voor Atoomenergie (IAEA) meldden donderdag krachtige explosies bij de Zaporizja-kerncentrale. Directeur Rafael Grossi riep opnieuw op tot een veiligheidszone rond de door de Russen bezette centrale. Het Kremlin zegt dat westerse landen deelnemen aan de oorlog, omdat ze moderne aanvalstanks gaan leveren. En Japan heeft nieuwe sancties tegen Rusland aangekondigd. Volg alle ontwikkelingen van de oorlog in ons liveblog hieronder.