Wethouder Marcelle Hendrickx op de plek waar ze in de meest hectische periode van haar leven rust zocht: museum De Pont.
Volledig scherm
Wethouder Marcelle Hendrickx op de plek waar ze in de meest hectische periode van haar leven rust zocht: museum De Pont. © Dolph Cantrijn

Wethouder Marcelle Hendrickx was woedend op haar man Diederik Stapel: 'Ik zei: je vergooit alles wat we hebben opgebouwd'

TILBURG - ,,Ik ben zachter geworden. Naar de mensen die ik lief heb, naar de wereld." Dat zegt Marcelle Hendrickx, D66-wethouder van onder meer onderwijs, cultuur en jeugdzorg in Tilburg over de impact die de affaire rond haar man, de wegens wetenschapsfraude ontslagen Diederik Stapel, had op haar. 

0 reacties

  1. Ouders en kind (1,5) krijgen schrik van hun leven als auto van openstaande brug valt
    video

    Ouders en kind (1,5) krijgen schrik van hun leven als auto van openstaan­de brug valt

    Een gezin uit België is woensdagmiddag met de schrik vrijgekomen na een opmerkelijk incident in Leuven. Ze reden met hun auto een brug op, toen deze plotseling openging en ze vast kwamen te zitten op de inmiddels openstaande brug. De auto tuimelde naar beneden en landde op zijn kop tegen de slagbomen. ,,We onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren, maar het is nog te vroeg om conclusies te trekken”, zegt woordvoerder Carolien Peelaerts.