Wethouder Marcelle Hendrickx op de plek waar ze in de meest hectische periode van haar leven rust zocht: museum De Pont.
Volledig scherm
Wethouder Marcelle Hendrickx op de plek waar ze in de meest hectische periode van haar leven rust zocht: museum De Pont. © Dolph Cantrijn

Wethouder Marcelle Hendrickx was woedend op haar man Diederik Stapel: 'Ik zei: je vergooit alles wat we hebben opgebouwd'

TILBURG - ,,Ik ben zachter geworden. Naar de mensen die ik lief heb, naar de wereld." Dat zegt Marcelle Hendrickx, D66-wethouder van onder meer onderwijs, cultuur en jeugdzorg in Tilburg over de impact die de affaire rond haar man, de wegens wetenschapsfraude ontslagen Diederik Stapel, had op haar. 

0 reacties

 1. Visser kijkt al vooruit na gouden race: ‘Veel zin om ook zo hard te gaan op 100 meter horden’

  Visser kijkt al vooruit na gouden race: ‘Veel zin om ook zo hard te gaan op 100 meter horden’

  Nadine Visser kon zich na afloop van haar gouden race op de 60 meter horden bij de EK indooratletiek in het Poolse Torun niet meer herinneren hoe het was gegaan. ,,Meestal zijn dat de betere races, als je het niet bewust meemaakt. Maar het was echt een goede race en een supermooie tijd. Ik hoopte vooraf op een persoonlijk record en ook onder de 7,80 te lopen. Dat is gelukt”, zei de kampioene na de medaille-uitreiking.
 1. Ontspannen in eigen tuin: Lizzy bezorgt jacuzzi's aan huis
  Play

  Ontspannen in eigen tuin: Lizzy bezorgt jacuzzi's aan huis

 2. Sven van Beek: 'Ik denk dat een punt verdiend is voor beide partijen'
  Play

  Sven van Beek: 'Ik denk dat een punt verdiend is voor beide partijen'