Volledig scherm
650 meter roze loper. © Jan van Eijndhoven

Fuchsia roze loper uitgerold voor bezoekers Roze Maandag (video)

TILBURG - 650 meter lang is de Fuchsia roze loper die zaterdagochtend werd uitgerold tussen de Heuvelstraat en het Koningsplein in Tilburg.

Oftewel 1300m2 tapijt om maandag de verwachte 300.000 kermisbezoekers een optimale Roze Maandag gevoel te geven. Een tapijtfabriek uit Genemuiden vervangt maandagnacht de loper door een nieuw Fuchsia roze loper die blijft liggen tot einde van de 449e Tilburgse Kermis.

Fuchsia roze is de echte Gay kleur volgens Dennis Knipmeijer van de tapijtfabriek. De kwaliteit van het tapijt is helaas niet bestand tegen de grote hoeveelheid bezoekers, maar om het toch roze te houden wordt het vervangen.

Volg het laatste nieuws over de kermis op bd.nl/kermistilburg.

650 meter lang is de Fuchsia roze loper die zaterdagochtend is uitgerold tussen de Heuvelstraat en het Koningsplein in Tilburg. Oftewel 1300m2 tapijt om maandag de verwachte 300.000 bezoekers een optimale Roze Maandag gevoel te geven. Een tapijtfabriek uit Genemuiden vervangt maandagnacht de loper door een nieuw Fuchsia roze loper die blijft liggen tot einde van Tilburgse Kermis.