Volledig scherm
650 meter roze loper. © Jan van Eijndhoven

Fuchsia roze loper uitgerold voor bezoekers Roze Maandag (video)

TILBURG - 650 meter lang is de Fuchsia roze loper die zaterdagochtend werd uitgerold tussen de Heuvelstraat en het Koningsplein in Tilburg.

Oftewel 1300m2 tapijt om maandag de verwachte 300.000 kermisbezoekers een optimale Roze Maandag gevoel te geven. Een tapijtfabriek uit Genemuiden vervangt maandagnacht de loper door een nieuw Fuchsia roze loper die blijft liggen tot einde van de 449e Tilburgse Kermis.

Fuchsia roze is de echte Gay kleur volgens Dennis Knipmeijer van de tapijtfabriek. De kwaliteit van het tapijt is helaas niet bestand tegen de grote hoeveelheid bezoekers, maar om het toch roze te houden wordt het vervangen.

Volg het laatste nieuws over de kermis op bd.nl/kermistilburg.

650 meter lang is de Fuchsia roze loper die zaterdagochtend is uitgerold tussen de Heuvelstraat en het Koningsplein in Tilburg. Oftewel 1300m2 tapijt om maandag de verwachte 300.000 bezoekers een optimale Roze Maandag gevoel te geven. Een tapijtfabriek uit Genemuiden vervangt maandagnacht de loper door een nieuw Fuchsia roze loper die blijft liggen tot einde van Tilburgse Kermis.
  1. Opgepakte kermisexploitant Ronald Streekstra is nóg boos na actie in Tilburg: 'Nooit zoiets doms meegemaakt'

    Opgepakte ker­mis­ex­ploi­tant Ronald Streekstra is nóg boos na actie in Tilburg: 'Nooit zoiets doms meegemaakt'

    TILBURG - ,,Ik heb nog niet eerder meegemaakt dat mensen zó dom zijn.” De voormalige kermisexploitant Ronald Streekstra (56) kan zich er nog over opwinden dat hij en zijn Duitse collega Norbert Krawczyk vorige maand op de kermis in Tilburg op afstand werden gehouden toen een jochie van 3 jaar klem kwam te zitten in diens kinder achtbaan. ,,Als ze naar ons hadden geluisterd was het in een paar minuten klaar geweest”, zegt Streekstra, ,,nu heeft het driekwartier geduurd.”