Volledig scherm

Nieuwe kermishit over de oplossing tegen Tilburgse wildplassers (video)

TILBURG - Zanger Bart Schuermans heeft een nummer uitgebracht dat gaat over de oplossing tegen wildplassers. Het nummer heet ‘Goed nat!’.

Kastelein en eigenaar van café Hoegaarden aan het Piusplein Ron Remie, heeft sinds een aantal weken een emmer water op zijn kantoor staan. Aan de deur hangt een briefje met de tekst ‘Wildplassers pas op, alle zegen komt van boven’. Wanneer er wildplassers tegen het café staan te plassen, krijgen ze van de eigenaar een emmer water vanuit het kantoor, dat zich boven het café bevindt. Dit was voor Bart Schuermans de inspiratie om er een nummer aan te wijden, vertelt hij tegen Kermis FM.

Bart Schuermans geeft er wel een eigen draai aan. Er komen teksten voorbij in zijn kermisnummer zoals ‘Het werd goed nat achterin mijn nek toen ik stond te pissen’ en ‘Soms word ik gek van het gezeik, maar de opluchting maakt me zo rijk’.

Lees het laatste nieuws over de Tilburgse kermis op bd.nl/kermistilburg en bekijk hieronder het nummer over de wildplassers.

Na alle publiciteit toch maar besloten een clipje te schieten van deze ludieke actie, want dat is en blijft het.. zo zie je maar waar een A4 met tekst achter de raam van een café toe kan leiden !
  1. Opgepakte kermisexploitant Ronald Streekstra is nóg boos na actie in Tilburg: 'Nooit zoiets doms meegemaakt'

    Opgepakte ker­mis­ex­ploi­tant Ronald Streekstra is nóg boos na actie in Tilburg: 'Nooit zoiets doms meegemaakt'

    TILBURG - ,,Ik heb nog niet eerder meegemaakt dat mensen zó dom zijn.” De voormalige kermisexploitant Ronald Streekstra (56) kan zich er nog over opwinden dat hij en zijn Duitse collega Norbert Krawczyk vorige maand op de kermis in Tilburg op afstand werden gehouden toen een jochie van 3 jaar klem kwam te zitten in diens kinder achtbaan. ,,Als ze naar ons hadden geluisterd was het in een paar minuten klaar geweest”, zegt Streekstra, ,,nu heeft het driekwartier geduurd.”