Volledig scherm
Pokémon Go © ANP

Op zoek naar Pokémon op de kermis (video)

TILBURG - Pokémon Go houdt de wereld al weer een tijdje in zijn greep. Overal waar je kijkt zie je mensen op hun telefoon op zoek naar Pokémon. Natuurlijk kon de Tilburgse Kermis niet achterblijven.

Op het kermisterrein zitten verschillende Pokémon verstopt. Je vindt ze op verschillende plekken en soms zelf op de attracties. De Pokémon zitten echt overal! Op de kermis zijn ook verschillende Pokéstops. Dit zijn punten waar je items kunt krijgen zoals Pokéballs. Wanneer iemand een lure activeert bij een Pokéstop dan trekt dit meerdere Pokémon aan. Daar komen vervolgens dan weer heel veel mensen op af!

Zondag 24 juli is er zelfs een heus Pokémon Go evenement georganiseerd. Op Facebook hebben al meer dan 380 mensen aangegeven aanwezig te zijn op het evenement. Met de vele Pokémon die er te vinden zijn, kan het niet anders dan dat je XP’s door het dak gaan! De Snapchatverslaggever van KermisFM ging op zoek naar de Pokémonfans.

Volg het laatste nieuws over de kermis op bd.nl/kermistilburg.

Check KermisFM.nl voor alle updates over de Tilburgse Kermis.
  1. Opgepakte kermisexploitant Ronald Streekstra is nóg boos na actie in Tilburg: 'Nooit zoiets doms meegemaakt'

    Opgepakte ker­mis­ex­ploi­tant Ronald Streekstra is nóg boos na actie in Tilburg: 'Nooit zoiets doms meegemaakt'

    TILBURG - ,,Ik heb nog niet eerder meegemaakt dat mensen zó dom zijn.” De voormalige kermisexploitant Ronald Streekstra (56) kan zich er nog over opwinden dat hij en zijn Duitse collega Norbert Krawczyk vorige maand op de kermis in Tilburg op afstand werden gehouden toen een jochie van 3 jaar klem kwam te zitten in diens kinder achtbaan. ,,Als ze naar ons hadden geluisterd was het in een paar minuten klaar geweest”, zegt Streekstra, ,,nu heeft het driekwartier geduurd.”