PREMIUM
Als productie van eitje 14 cent kost, waarom betalen we dan dubbele? ‘Truc van de supermarkt’
Geen product in de supermarkt steeg in een jaar zo hard in prijs als het ei. Wat blijkt: de supermarkt is spekkoper. Maar ook de boer heeft financieel een uitzonderlijk goed jaar.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMEnergie1
Sluit je nu een jaarcontract af, dan ben je ook komende winter verzekerd van hetzelfde tarief
Deze week maakte Essent bekend dat het weer jaarcontracten aanbiedt. Lange tijd was het door de onzekere energiemarkt niet mogelijk voor consumenten om vaste contracten af te sluiten. Is het verstandig om nu vast te zetten? -
PREMIUM
Kam, poten, hart, maag, niertjes, lever: alles van de kip is eetbaar
Een kip levert meer dan een steriele, blote kipfilet. Sterker, alle onderdelen zijn eetbaar, zegt chef-kok Nel Schellekens: ‘De kam is goddelijk in de salade. Van de klauwen werd vroeger kroepoek gemaakt.’ -
PREMIUM
Charme van De Zwaan zien we aan tafel en op het bord niet terug
Café-restaurant De Zwaan wordt al 200 jaar de gezelligste ‘huiskamer’ van Son genoemd. In de tijd dat de stoomtram tussen Veghel en Eindhoven tufte, was het ook nog een tramstation. Nu nog steeds een plek om met een drankje en hapje tot rust te komen. Zonder hoogstandjes.Son -
PREMIUM
'Meiden mogen later net zo van seks genieten als jongens’
Tijdens de Week van de Lentekriebels, die vandaag op basisscholen begint, horen oudere leerlingen nu ook alles over, jawel, de clitoris. Want die is net zo belangrijk als de piemel, stelt Elsbeth Reitzema. -
PREMIUMVoor jou geproefd
Een goede vegaburger is lastig te vinden, maar dit merk flikt het
Vegetarische hamburgers, dat is voor de hamburgerfan als vloeken in de kerk. Toch groeit het aanbod gestaag en daarmee de enthousiaste fans. Dat maakt ons nieuwsgierig. Op zoek naar de beste ‘nepper’.
-
Bier wordt nóg duurder, ondanks winstsprong bij Heineken
Slecht nieuws voor bierdrinkers: de prijsstijgingen zijn nog niet ten einde. Bierbrouwer Heineken ontkomt er volgens topman Dolf van den Brink niet aan om de prijzen dit jaar verder te verhogen, ondanks een flinke winststijging. -
-
-
PREMIUMGeld & Geluk
Stephanie en zoon Freek: ‘Zijn er 6000 euro per jaar op achteruit gegaan na zijn 18de verjaardag’
Om voor zoon Freek te zorgen, krijgt Stephanie een deel van zijn persoonsgebonden budget. Het geld dat hij met beleggen verdient, zet hij opzij. In deze Mezza-rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. -
Wat Eten We Vandaag: Tiramisu light
Tiramisu is het favoriete toetje van velen en met reden. Wij maken deze lichtere variant met slechts vier ingrediënten: eierkoeken, espresso, magere kwark en cacao.
0 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageer