Sterrenchef Mario de Ridder bedacht een eigen lijn met zijn favoriete producten en diepvriesmaaltijden- en soepen voor thuis. Foto: Frank de Roo
Volledig scherm
PREMIUM
Sterrenchef Mario de Ridder bedacht een eigen lijn met zijn favoriete producten en diepvriesmaaltijden- en soepen voor thuis. Foto: Frank de Roo © Frank de Roo


Met de diepvriesmaaltijden van deze sterrenchef maak je indruk op (onaangekondigd) bezoek

De Pollepel ThuisSterrenchef Mario Ridder van restaurant Joelia heeft in coronatijd iets nieuws bedacht: diepvriesmaaltijden voor thuis. Handig voor luie thuiskoks en harde werkers. En voor wie indruk wil maken op onaangekondigd bezoek.

  1. 
Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reservering
    Koken & Eten

    Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reserve­ring

    Op een gemiddelde vrijdag of zaterdag zitten alle restaurants vol. Reserveren is een must bij de betere restaurants en dus zit er weinig anders op dan naar de supermarkt lopen of een broodje hamburger halen bij de gele M. Of toch niet? Foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer ziet in het buitenland én ook in Nederland een nieuwe trend: walk-ins only. Dat is Engels voor: kom maar aanwaaien, hier hoef je niet te reserveren.