Volledig scherm
Bij Annies oliebollenkraam in Valkenswaard zijn de oliebollen te koop voor 2 euro per stuk.

Brabantse Tony's Chocolonely-oliebollen razendsnel uitverkocht

VALKENSWAARD - Oliebollen zijn al verkrijgbaar in alle soorten, maten en smaken, maar een oliebollenkraam in Valkenswaard heeft nu een echte hit te pakken. Oliebollenbakster Annie maakte Tony's Chocolonely-bollen in de smaak karamel-zeezout. En die zijn nu al uitverkocht.

Vierde generatie oliebollenbakster Annie (35) is altijd op zoek naar nieuwe smaken. ,,Met Sinterklaas had ik speculoos-oliebollen, maar toen de verkoop daarvan vorige week weer terugliep wilde ik iets nieuws." Samen met de medewerksters van tuincentrum Coppelmans in Valkenswaard waar haar oliebollenkraam staat, bedacht ze de smaak Tony's Chocolonely karamel-zeezout. Dat bleef niet onopgemerkt.

Op Facebook werd het bericht van haar nieuwe oliebollen massaal gedeeld en klanten kwamen vandaag van mijlenver om ze te proeven. ,,Vanochtend was ik een half uur open en toen stond er al iemand uit Noord-Holland voor de kraam. Hij kwam speciaal voor mijn oliebollen. Een enorm compliment." Annie werd zelfs verlegen van alle aandacht. ,,Ik zoek normaal nooit de spotlight op, maar toen mijn oliebollen het internet over gingen was ik wel erg trots."

'Een aanrader'

De combinatie van oliebollen en chocola-karamel-zeezout verraste Annie zelf ook. ,,Het is zo ontzettend lekker. Als je van Tony's Chocolonely houdt, is dit echt een aanrader."

Vandaag waren de oliebollen, te koop voor 2 euro per stuk, helemaal uitverkocht. Maar er komen verse: ,,Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Voorlopig ga nog wel even door met de Tony's oliebollen." 

Wil je ook op de hoogte blijven en ons nieuws volgen via Whatsapp?
App dan BD AAN naar 06-82658689.