Cees Timmermans is dol op asperges. Maar het liefst serveert hij ze op de juiste temperatuur aan tafel in zijn restaurant. ,,In een to go-concept gaan de finesses verloren.’’
Volledig scherm
PREMIUM
Cees Timmermans is dol op asperges. Maar het liefst serveert hij ze op de juiste temperatuur aan tafel in zijn restaurant. ,,In een to go-concept gaan de finesses verloren.’’ © Richard van Hoek Fotografie

Chef-kok Cees baalt als een stekker: ‘Het doet me pijn om zó een asperge te serveren’

Zodra het laatste stuk vuurwerk is afgestoken kijkt chef-kok Cees Timmerman van DeliCees uit Dordrecht reikhalzend uit naar aspergemaand april. Corona en het koude voorjaar zorgen er echter voor dat hij ‘het witte goud’ niet kan serveren op een manier die past bij zijn bijna-sterrenzaak. 

  1. Dit zet Nederland het liefst op tafel met kerst (en het is dit jaar minder vaak het gourmetstel)
    Koken & Eten

    Dit zet Nederland het liefst op tafel met kerst (en het is dit jaar minder vaak het gourmet­stel)

    Ondanks of juist dankzij de aanhoudende coronacrisis is Nederland nu al volop bezig met kerst, blijkt uit het zoekgedrag van mensen op de site en app van Albert Heijn. De fans van de feest-Allerhande kunnen hun lol op, want na de ingetogen feestdagen van vorig jaar pakken we dit jaar feestelijker uit, verwacht foodtrendwatcher Joyce Bierman, binnen Albert Heijn verantwoordelijk voor het magazine.