Volledig scherm
© Unicorn Café

De gekste cafés ter wereld: eenhoorns, poep en honden

Ga je binnenkort op vakantie naar Thailand? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan het Unicorn Café in Bangkok. Vind je dit al bizar? Er zijn over de hele wereld cafés die nóg gekker zijn. 

Het Unicorn Café is een café gevestigd in de Thaise hoofdstad Bangkok. Alles staat hier in het teken van eenhoorns. Het interieur van het café valt op door de felle regenboogkleuren die de ruimte tot een droomwereld omtoveren.

Mopshonden

Zijn we in Nederland al een tijdje gewend aan kattencafés, in Londen werd onlangs een mopshondencafé geopend. In Pugs & Pals kan de hele dag geknuffeld worden met mopshonden. Maar naast aandacht van de hondjes krijg je er ook 'puggalicious cupcakes', 'puggaccinos' en 'pugcktails'. 

Poep

Als je het hebt over vreemde cafés, dan mogen deze niet ontbreken. In Toronto (Canada) werd vorig jaar de eerste vestiging geopend van het poepcafé. In Azië is The Modern Toilet al langer een succes. Na de eerste vestiging in Taiwan kwamen er ook vestigingen in Zuid-Korea, China, Japan en Indonesië. In deze cafés krijg je je maaltijd en drankje geserveerd in een toiletpot.  En tijdens het eten zit je natuurlijk ook op een wc.

Zoet 

Londen kent naast het mopshondencafé nog een bizarre plek: The Cereal Killer Café. In dit café ga je terug naar je jeugd met zoete ontbijtgranen. In het café is er keuze uit meer dan 100 soorten ontbijtgranen, 30 soorten melk en 20 verschillende toppings. Je zult denken dat dit café alleen aan het begin van de dag open is, maar je kunt er terecht voor ontbijt, lunch én diner.  

Hondenyoga

Het laatste café is niet speciaal voor mensen, maar voor honden. Het café is het eerste hondencafé ter wereld en is gevestigd in Los Angeles. In dit café staat de hond helemaal centraal, je viervoeter wordt er helemaal in de watten gelegd. Er worden zelfs yogalessen gegeven voor de hond en zijn baasje.

Wist jij al dat wijn-yoga een feit is? Lees het hier. 

Klik hier voor video’s met handige keukentips, snelle hacks en makkelijke recepten.