Deze taart moet je hebben tijdens de feestdagen
We heffen weer bijna het glas champagne of prosecco en toosten op een gezond 2018. Nu is er dit jaar niet meer alleen een vloeibare versie van prosecco maar ook een taart met prosecco smaak!
Delen per e-mail
De tijd gaat sneller dan je denkt. De oliebollen kramen staan al op iedere hoek en het uitkiezen van de prosecco is al begonnen. Maar wil je nu iets specialers dan de normale prosecco? Dan komt HEMA met een alternatief, namelijk: de prosecco taart. De taart is een schuimtaart van framboos met een proseccocrème en als kers op de taart witte chocoladekrullen. Die kun je echt niet laten staan!
Dit is niet het enige product dat de winkelketen heeft met de smaak van prosecco. Een aantal maanden geleden bracht de keten ook een popcorn op de markt met prosecco smaak.
Klik hier voor video’s met handige keukentips, snelle hacks en makkelijke recepten.
Verder in het nieuws
-
Koken & Eten Waarom een eetdagboek helpt als je wilt afvallen
Een eetdagboek kan een krachtig hulpmiddel zijn om je eetgewoontes te veranderen. Hoe werkt het? Werkt het überhaupt? Een expert en twee ervaringsdeskundigen vertellen. -
Koken & Eten ‘Iedereen met stuk land kan een voedselbos beginnen’
Met een voedselbos produceer je je eigen biologische planten, fruit en kruiden, die je thuis in de keuken kunt gebruiken. Madelon Oostwoud schreef een boek over het fenomeen. -
Wat Eten We Vandaag: Milkshake & chocolate chip cookies
Morgen begint de werkweek alweer, maar gelukkig kun je vandaag nog even genieten van het weekend. Dat gaat een stuk gemakkelijker met deze milkshake en chocolate chip cookies. -
Koken & Eten Verbluffend: Jennifer valt 55 kilo af binnen een jaar. ‘Deze vijf tips bleken voor mij te werken’
Jennifer Still is een schrijfster en editor uit New York, die geniet van eten, drinken, televisie kijken en al haar hele leven kampt met overgewicht. Zij viel toch 55 kilo af in minder dan een jaar tijd en vertelde onlangs aan Business Insider hoe ze dit gedaan heeft. -
Koken & eten Vis uit blik saai? Niet met deze recepten
Vis uit blik minderwaardig? Welnee, als je maar goeie blikken koopt, vindt Bart van Olphen. Zijn tweede boek met recepten met vis uit blik is net uit. Drie makkelijke gerechten.
-
Einde van een tijdperk: Ikea neemt het één euro-ontbijt op de schop
Liefhebbers van een Ikea-ontbijt mogen vanaf nu hun knip trekken. Althans, als ze geen lid zijn van de Ikea-familie. Wie geen pasje heeft, moet voortaan in de buidel tasten voor het geliefde één euro-ontbijt. Voor pashouders blijft de schade beperkt tot 20 cent meer. -
PREMIUM
Koken & Eten Ruby is ‘de vierde smaak’ naast puur, melk en wit
Het is hommeles in chocoladeland. Steen des aanstoots: een fruitige roze chocoladesoort van ongefermenteerde cacaobonen. -
Wat Eten We Vandaag: Gevulde pita’s met homemade vegaballetjes
Het is weekend en dus heb je de tijd om uit te pakken. Daarvoor zijn deze gevulde pita’s perfect geschikt voor: je maakt zelf de vegaballetjes en ook de knoflooksaus is zelfgemaakt. Dat wordt smullen!