Volledig scherm
© Shutterstock

Dit winterse foodwalhalla mag je deze kerst niet missen

Hier wil je bij zijn. Een schaatsbaan van 700 vierkante meter, kerstversiering overal waar je kijkt, een kerst-wellness en kilometers vol met allerlei eten en drinken. De RAI Amsterdam wordt van 22 december t/m 1 januari omgetoverd tot een enorme kerstmarkt waar je uren kunt ronddwalen. 

Zo kun je je volledig uitleven in de chalets, hier serveren ze onder andere erwtensoep, oliebollen, poffertjes en warme chocolademelk. Ook openen er verschillende pop-up restaurants naast de schaatsbaan. Je kunt daar genieten van de gerechten van Baut, Van Dam Brasserie en Restaurant Blauw.

Zit je even vol van al het lekkers? Dwaal dan verder langs de vele kerstlampjes, kerstmannen, kerstfilms en de schaatsbaan die zo groot is dat je erop kunt verdwalen. Geen zin om te schaatsen? Dan is er ook nog een kermis met een reuzenrad van 50 meter hoog! 

De organisatie haalde de inspiratie uit de kerstmarkten die worden gehouden in Londen en Berlijn. Je kunt je dus wel voorstellen hoe sfeervol het eruit gaat zien. De ticketprijzen van De Winterparade zullen variëren van €7,50 tot €12,50. Wil je de ‘Ultimate Experience’ beleven, dan liggen de prijzen tussen €20,- en €32,50.

Met het normale ticket heb je toegang tot het winterplein, The Food Market en de schaatsbaan. Bij het ‘Ultimate Experience ticket’ wordt dit nog uitgebreid met 5 activiteiten naar keuze die je op het winterplein kan doen. Wij pakken onze schaatsen er alvast bij!