De gin-tonic-hype is voorbij, volgens Tess Posthumus, een van 's werelds beste bartenders. De Hollandse jenever kroont ze tot de nieuwe gin.
Volledig scherm
De gin-tonic-hype is voorbij, volgens Tess Posthumus, een van 's werelds beste bartenders. De Hollandse jenever kroont ze tot de nieuwe gin. © anp

Dit zijn de horecatrends van 2019 (en ja, de gin-tonic-hype is voorbij)

Dennenboombier, tahinijs, bietchup - ketchup van bieten- en gembershotjes. We gaan dit jaar gezonder en plantaardiger eten dan ooit. Maar genieten mag ook, zeggen vier experts die deze krant sprak over de vijf voedseltrends van 2019, naar aanleiding van de 63ste editie van Horecava die vandaag begint.

  1. Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditionele variant
    Play

    Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditione­le variant

  2. Met dit bijzondere recept maak je de perfecte nasi goreng
    Play

    Met dit bijzondere recept maak je de perfecte nasi goreng