Volledig scherm

Dit zijn de leukste kookgadgets voor je verlanglijst

Ter inspiratie voor de komende feestdagen hebben wij een paar foodgadgets op een rijtje gezet.

Kopjeswarmhouder
Deze elektronische onderzetter in de vorm van een koekje houdt elk drankje warm. De onderzetter heeft een USB-aansluiting en is te koop voor €13,95 bij Radbag. 

Volledig scherm
© Radbag

Popcorn kanon
De popcorn schiet letterlijk uit dit kanon. Zo wordt een filmavondje voor het bezoek een onverwachte knaller. Het kanon is te koop via AliExpress en kost €49,99.

Volledig scherm
© AliExpress

Over gekke gadgets gesproken, bekijk eens deze kip-kerstballen voor in de kerstboom.

Theeduiker
Voor wie eens op een andere manier thee wil zetten. Deze duiker is een sieraad in elk theeglas en te koop voor €8,25 bij Amazon. 

Volledig scherm
© Amazon

Lepelhouder heks
Met behulp van deze lepelhouder plonst de lepel niet in of naast de pan en is het aanrecht altijd schoon en netjes. 'Agatha' de heks, zal nooit van vorm veranderen door het silicoon waar ze uit is gemaakt. Deze handige gadget is te koop bij Amini Causu voor €13,99.

Volledig scherm
© The Gadget Flow

Zin om vanavond courgettesoep te eten? Bekijk hier een recept.

Star Wars peper-en-zoutstel
Dit peper-en zoutstel is het bewijs: hier is een echte fan van Star Wars aan het koken. Deze set licht op en maalt het zout en de peper geheel automatisch met één druk op de knop. De set kost €39,99 en is te koop via Amazon

Volledig scherm
© Amazon

Bieropener
Op een feestje of verjaardag vliegen de bierdopjes altijd in het rond. Om dat te voorkomen is er deze foodgadget dat alle bierdopjes meteen opvangt na het openen. De bieropener is te koop via JosephJoseph en kost €15,00.

Volledig scherm
© Joseph Joseph

Ben je meer fan van wijn? Zo maak je een fles open zonder kurkentrekker.

Chocolade constructie T-Rex
Om thuis creatief te zijn met chocolade is er deze T-Rexvorm. Verwarm en smelt chocolade in een pan, giet het in de vorm en laat het hard worden. Eenmaal in elkaar gezet levert dit een bijzonder chocolaatje op. De vorm is te koop op Kickstarter voor €13,00.

Volledig scherm
© Kickstarter

Gepocheerd ei
Met de Eggondola lukt een gepocheerd ei, het moeilijkst om te maken, altijd. Je smeert de vorm in met olie en legt vervolgens het ei erin. Doe de tool in de pan en wacht tot je een perfect gepocheerd ei hebt. Voor maar €14,00 via Ototo heb je deze tool al in huis.

Volledig scherm
© Ototo

Toch liever een gekookt ei? Zo pel je het ei het snelst!

Avocadovershouder
Bewaren van een halve avocado was tot nu eigenlijk onmogelijk. Deze plastic halve avocado houdt de niet gebruikte helft van een avocado wel vers. Deze handige gadget is te koop via AliExpress voor €2,50.

Volledig scherm
© AliExpress

Klik hier voor video’s met handige keukentips, snelle hacks en makkelijke recepten.