Volledig scherm
© Shutterstock

Droomjob: wafelfabriek zoekt accurate stroopwafelmaker

Koken & etenBij een stroopwafelfabriek in Waddinxveen zijn ze op zoek naar stroopwafelmakers. De job vereist nauwkeurigheid, zelfstandigheid en flexibiliteit, zo meldt de vacaturebeschrijving.

Deze droomjob bij een stroopwafelfabriek bestaat uit het bereiden van de stroop en het deeg volgens een oud familierecept, het bakken van de wafels, het bedienen van de machines en het schoonmaken van de lijnen. Er wordt gewerkt in verschillende diensten tussen 6 uur 's ochtends en 6 uur 's avonds. 

De wafels zijn volgens het bedrijf 'ouderwets lekker' en worden met liefde bereid. De fabriek werkt naar eigen zeggen met natuurlijke grondstoffen en 'op een eerlijke en oprechte manier, handelend vanuit een christelijke overtuiging'. 

Proeven is soms nodig, zo laat een medewerker van Markus & Markus Stroopwafels in Waddinxveen weten. ,,Maar dat is niet de dagelijkse hoofdbezigheid.'' 

Solliciteren kan alleen per mail. Wie belangstelling heeft, moet wel snel zijn. Vandaag is de laatste dag dat solliciteren nog mogelijk is.

Kijkje nemen

Wie naast het net vist, kan altijd nog een kijkje nemen bij de fabriek. Rondleidingen worden niet gegeven, zo meldt het bedrijf op Facebook. Het is wel mogelijk om in de bakkerijwinkel een deel van het bakproces van de stroopwafel vanaf een afstandje bekijken.

  1. HAK voert als eerste voedselfabrikant Nutri-Score in: ‘waar wachten we nog op?’

    HAK voert als eerste voedselfa­bri­kant Nu­tri-Sco­re in: ‘waar wachten we nog op?’

    Als eerste in Nederland voert groentefabrikant HAK het voedselkeuzelogo Nutri-Score in. Of het nu een pot appelmoes, doperwtjes, kersen of rode kool is, de etiketten van de HAK-producten worden vanaf 1 september voorzien van het nieuwe logo dat aan de hand van kleuren en lettercodes aangeeft hoe gezond drinken of eten is. Timo Hoogeboom, algemeen directeur van HAK, legt uit waarom zijn bedrijf het voortouw neemt.