PREMIUM
Feestmaaltijd jarige Marynte (9) valt in duigen door sushirestaurant dat niet levert: ‘Ineens verdwenen’
Koken & EtenAl jaren bestelt Woerden en omgeving met veel plezier sushi bij restaurant Sensei Sushi in de Rijnstraat. Sushi bestellen kan er nog steeds, maar het eten komt sinds anderhalve week niet meer aan. De zaak is gesloten, maar houdt de website nog in de lucht. Hoe kan dit?
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Dit zijn de addertjes onder het gras van private lease
Ooit was er geen hond in geïnteresseerd, maar inmiddels is private lease niet meer weg te denken uit het Nederlandse autolandschap. Autorijden zonder zorgen over restwaarde, inruil of onderhoud en met een maandbedrag waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Maar er zitten addertjes onder het gras. -
Is zout nou wel of niet slecht voor je bloeddruk?
Over de hoeveelheid keukenzout die we gebruiken, is veel te doen. Toch heeft zout ook belangrijke functies, zegt voedingsdeskundige Karine Hoenderdos. In deze rubriek beantwoordt ons panel aan deskundigen elke week een lezersvraag over voeding, gezondheid of relaties. -
Wat Eten We Vandaag: Appel kwarkbollen
Doordat er aan de kwarkbollen geen boter en suiker wordt toegevoegd, bevatten ze minder calorieën dan gebakjes. De kwarkbollen zijn lekker voor bij de koffie of thee, maar je kunt ze ook meenemen naar werk of school. -
PREMIUM
Horeca-voorzitter Robèr Willemsen stopt: ‘Het is balanceren geweest’
Hij werd het gezicht van de horeca in coronatijd: Robèr Willemsen. Na zeven jaar legt de 50-jarige ondernemer het voorzitterschap van Koninklijke Horeca Nederland neer en gaat hij zich richten op zijn eigen horecazaken én zijn familie. ,,Ik ga linksom of rechtsom wel weer iets oppakken.” -
PREMIUM
Heerlijke gerechten bij Lovano en een behaaglijk zoet slot
Bij Lovano in Veldhoven genieten we van een fijn verzorgd menu met alles erop en eraan. En, heel bijzonder: de vlam gaat in de pan. De bekende Stroganoff-saus wordt aan tafel bereid en geflambeerd. Dat zien we nog maar zelden.Veldhoven
-
Wat Eten We Vandaag: Pasta salmone e limone
Zin in een smaakvolle en snelle pasta? Maak dan deze heerlijke pasta salmone e limone. Dit pastarecept is een echte Italiaanse klassieker en geeft de eenvoud van de Italiaanse keuken perfect weer. Serveer er een lekkere witte wijn bij en geniet van dit verrukkelijke recept. -
-
-
PREMIUM
Met deze bomen heb je snel een koeler terras
De beste remedie tegen een hete zomer? Onze tuinexpert Laurence Machiels weet raad: plant nu nog bomen! Afhankelijk van de grootte van je tuin, legt ze uit welke bomen het best tot hun recht komen en welke genoeg (maar ook niet te veel) schaduw geven. ,,Strooi een mulchlaag van compost of bladaarde onder de boom, dat houdt de verdamping tegen.’’ -
Wat Eten We Vandaag: Auberginehachee met aardappelpuree
Hachee is een traditioneel stoofgerecht, wij hebben een vegetarische variant bedacht waarbij het rundvlees wordt vervangen door aubergine en paddenstoelen. De structuur van deze groenten komt dicht in de buurt van draadjesvlees.