Volledig scherm
© 24Kitchen

Franse omelet met truffel

Het is bijna weekend en dat betekent zo snel mogelijk kunnen relaxen. Met deze omelet kan je zoveel mogelijk variëren. Voeg ingrediënten toe naar keuze en je hebt een makkelijke en lekkere maaltijd. 

Ingrediënten voor 2 personen:
- 4 eieren
- 1tl truffeltapenade
- 150gr wilde paddenstoelen
- 75gr crème fraîche
- 1 handje bieslook
- 1 klontje boter
- 1 sjalot
- zout en peper

Bereiding:
- Klop de eieren los en voeg zout, peper en truffeltapenade toe. 
- Smelt boter in een pan en schenk hier de geklopte eieren in. 
- Bak de omelet op zacht vuur. Voeg wat crème fraîche toe om het extra romig te maken.
- Haal de omelet uit de pan en bak in dezelfde pan de gesnipperde sjalotjes. Zodra de sjalotjes glazig zijn, mogen de paddenstoelen erbij.
- Breng op smaak met een snufje zout en wat peper.

Serveren:
Serveer de omelet met de paddenstoelen.

Eet smakelijk en fijn weekend!

Powered by 24Kitchen

Voor meer recepten kijk op: www.24kitchen.nl

  1. In Offerman-fabriek wordt bijna 3 weken na listeriadrama nog geen plakje vlees gesneden

    In Offerman-fa­briek wordt bijna 3 weken na listeria­dra­ma nog geen plakje vlees gesneden

    De fabriek van vleeswarenbedrijf Offerman in Aalsmeer ligt bijna drie weken na de grote terugroepactie nog steeds stil. Offerman moest de locatie begin oktober sluiten nadat bleek dat vleeswaren die hier werden gesneden en verpakt, waren besmet met de listeriabacterie. Zeker twintig mensen werden ernstig ziek na het eten van besmet vlees, drie personen overleefden het niet en een vrouw kreeg een miskraam.