De brigade van Beymen Rotterdam: vlnr Yusef (bediening), Büngamin (chef), Yücel (bediening) en Aboud (chef).
Volledig scherm
PREMIUM
De brigade van Beymen Rotterdam: vlnr Yusef (bediening), Büngamin (chef), Yücel (bediening) en Aboud (chef). © Frank de Roo

Mediterraans chique sfeer bij BeyMen: kruidige Turkse gerechten en een waterpijp als dessert

Gouden PollepelBij BeyMen geen wijn of bier. Wel thee. En spannende kruidige Turkse gerechten. Plus een waterpijp als dessert. Kortom, kostelijke avond.

  1. Dit zet Nederland het liefst op tafel met kerst (en het is dit jaar minder vaak het gourmetstel)
    Koken & Eten

    Dit zet Nederland het liefst op tafel met kerst (en het is dit jaar minder vaak het gourmet­stel)

    Ondanks of juist dankzij de aanhoudende coronacrisis is Nederland nu al volop bezig met kerst, blijkt uit het zoekgedrag van mensen op de site en app van Albert Heijn. De fans van de feest-Allerhande kunnen hun lol op, want na de ingetogen feestdagen van vorig jaar pakken we dit jaar feestelijker uit, verwacht foodtrendwatcher Joyce Bierman, binnen Albert Heijn verantwoordelijk voor het magazine.