PREMIUM
Megarestaurant zit al maanden dicht: ‘Veel gasten dachten dat ik failliet zou gaan’
Iedere keer als hij er komt, is het donker en doodstil. Voor zover Michael Yang (28) weet, is zijn restaurant Nieuwe Tijd in het Gelderse Duiven het enige in Nederland dat al maandenlang gesloten is. Een gedurfde keuze van de piepjonge ondernemer, die gepaard gaat met veel onzekerheid. Blijven koken voor maximaal dertig mensen was echter geen optie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Is versgeperst fruitsap even gezond als het stuk fruit op zich?
-
autotest
Zo gaat de Renault Espace met zijn tijd mee: van MPV naar SUV
De zesde generatie van de Renault Espace heeft weinig gemeen met de praktische busjes van de eerste vier generaties. De multifunctionele indeling uit het verleden is verdwenen en soepele zescilinders maakten plaats voor haperende hybrides. -
PREMIUM
Filosoof over de kunst van het uitstellen: ‘Doe nooit een taak die morgen verdwenen kan zijn’
De meeste mensen stellen dat wat ze moeten doen uit en voelen zich daar dan schuldig over. Vooral niet doen, legt filosoof John Perry uit aan journalist en notoire uitsteller Saskia Smith. Een gestructureerde uitsteller krijgt volgens hem juist een heleboel voor elkaar omdat ze die andere dingen niet doen. -
Wat Eten We Vandaag: Pulled pork uit de slowcooker
Met dit broodje pulled pork maak je vleesliefhebbers gelukkig. We maken gebruik van een slowcooker, zodat het vlees op een lage temperatuur gaart, en boterzacht van structuur blijft. Serveer de pulled pork op hamburgerbroodjes met rauwkostsalade en zelfgemaakte barbecuesaus voor de finishing touch. -
Koken&Eten
Deze Nederlandse kok behoort tot de succesvolste chefs van Europa
Steeds meer topkoks genieten ook van roem en succes buiten de keuken, blijkt uit de vandaag gepubliceerde top tien van succesvolste Europese chefs.
-
Wat Eten We Vandaag: Citroen-witte chocolade kwarktaart bites
-
-
-
PREMIUMGeldvraag
Banken vragen geld voor betaalrekening, maar bieden nauwelijks spaarrente: zo zit het
Elke maand gaan er een paar euro’s naar je bank voor het gebruik van een betaalrekening. Op jaarbasis kan dat best aantikken. ‘Waarom zijn de kosten van mijn bankrekening zo hoog’, vraagt lezer Jos Couwenberg zich af. In deze rubriek leggen we elke week een lezersvraag over geld voor aan een deskundige. -
PREMIUMKoken & eten
Zelfs Dave Roelvink doet de challenge van Barbara (24): ‘Doel is om hamburger met 3 kilo vlees te eten’
In de rubriek Hoe is het nu met? zoeken we mensen op die een rol speelden in het nieuws van een of meerdere jaren geleden. Hoe gaat het nu met ze? Vandaag: Barbara Achterberg. ‘Bezorging was onze redding.’