Volledig scherm

Naakt uit eten? Het kan nu in dit restaurant in Parijs

Pak je telefoon er snel bij om te reserveren. Er is er namelijk weer eentje bijgekomen... een naaktrestaurant! Ook in Parijs kun je nu een gezellig avondje uit de kleren.

Als je de website van restaurant O'naturel bekijkt, valt je in eerste instantie niets geks op. Je hebt keuze uit Franse gerechten en de achtergrondfoto geeft een normaal uitziende restaurantsetting weer. Toch is dit restaurant niet zo 'normaal' als het lijkt. Je zit hier namelijk in je blote billen aan de foie gras en risotto te knabbelen.

Volledig scherm
© Facebook O'naturel

Je hoeft natuurlijk niet naakt de straat op om bij O'naturel binnen te komen. Bij aankomst kleed je je uit (ja, alles) in de garderobe en neem je plaats aan tafel. Als je denkt dat je vervolgens wat privacy krijgt dan heb je het mis. De tafeltjes staan gewoon lekker in een open ruimte naast elkaar. Wie krijgt er al zin in?!

Volledig scherm
© Facebook O'naturel

Het is niet het eerste restaurant dat uitpakt met deze werkwijze. In Londen opende in juni 2016 het restaurant The Bunyadi. Een jaar eerder probeerde eigenaar Seb Lyall het concept uit door middel van een pop-up restaurant. En dit sloeg aan.

Benauwt het idee je nog een beetje? Geen zorgen, de wijnkaart is uitgebreid genoeg om alle stress snel weg te drinken!