Reinbert Sneep (links) met een van zijn koks in de keuken van restaurant Destino: ,,Sinds de lockdown zijn we speciale afhaalmenu’s gaan samenstellen. De vegetarische variant moet je ook proberen, daar zijn we juist zo trots op.”
Volledig scherm
PREMIUM
Reinbert Sneep (links) met een van zijn koks in de keuken van restaurant Destino: ,,Sinds de lockdown zijn we speciale afhaalmenu’s gaan samenstellen. De vegetarische variant moet je ook proberen, daar zijn we juist zo trots op.” © Frank de Roo

Ogen dicht en fantaseren maar over zwoele, Spaanse zomeravonden met tapas van Destino

De Pollepel thuisEen zonvakantie naar Spanje lijkt eindeloos ver weg, maar met een beetje fantasie kun je thuis ook in Spaanse sferen komen. Voor de Gouden Pollepel Thuis zetten we de verwarming een paar graden hoger en trekken een hele avond uit voor het uitgebreide thuismenu van Destino.

  1. Zo maak je de beste én bekendste tomatensaus van Zuid-Italië
    Play

    Zo maak je de beste én bekendste tomaten­saus van Zuid-Ita­lië

  2. Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditionele variant
    Play

    Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditione­le variant