Van links naar rechts de mannen van 21 Pinchos: Daan Kop Jansen (assistent-bedrijfsleider), Jeffrey Jansen (mede-eigenaar), Mitchell van den Oosten (bedrijfsleider).
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts de mannen van 21 Pinchos: Daan Kop Jansen (assistent-bedrijfsleider), Jeffrey Jansen (mede-eigenaar), Mitchell van den Oosten (bedrijfsleider). © Frank de Roo

Op vakantie in eigen stad: een zwoele zomeravond op een bruisende Kaap met pinchos, tapas en wijn

GOUDEN POLLEPEL21 Pinchos heeft, naast een barretje in de Markthal, nu ook een vestiging op Katendrecht, pal aan de Rijnhaven. Met pinchos, tapas en een geweldig uitzicht op het water en de Wilhelminapier. Alsof je op vakantie bent in eigen stad. 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”