Andre de Jong en Mirjam Lammerse met hond Bo, voor hun foodtruck. Op de achtergrond een impressie van Brasserie De Schie.
Volledig scherm
PREMIUM
Andre de Jong en Mirjam Lammerse met hond Bo, voor hun foodtruck. Op de achtergrond een impressie van Brasserie De Schie. © Roel Dijkstra

Opticiens beginnen in crisistijd aan avontuur in de horeca: ‘Anders kak je zo in’

Je moet het maar durven; tijdens de coronacrisis een horecabedrijf opzetten. Andre de Jong en Mirjam Lammerse zien vooral de uitdaging, zoals ze dat hun hele ondernemersbestaan al doen. Als alles volgens planning verloopt opent Brasserie De Schie aan de Kandelaarweg net over de grens van Schiedam-Kethel met Rotterdam rond Kerst. 

  1. Zo maak je de beste én bekendste tomatensaus van Zuid-Italië
    Play

    Zo maak je de beste én bekendste tomaten­saus van Zuid-Ita­lië

  2. Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditionele variant
    Play

    Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditione­le variant