Volledig scherm
Roquefort © Société des Caves

Roquefort teruggeroepen: mogelijk salmonella

Het merk Société des caves roept zijn Roquefort Société terug. In de blauwe kaas, onder meer verkrijgbaar bij Jumbo, zit mogelijk de salmonellabacterie.

De roquefort van Société des caves wordt zowel uit winkels als van mensen thuis teruggeroepen, meldt het merk in een persbericht. Het merk verzoekt consumenten het product vooral niet te consumeren na overleg met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

Het gaat om de Roquefort Société tranche van 100 gram met als uiterste houdbaarheidsdata 27 oktober 2019 en 3 november 2019 en om de Roquefort Société tranche van 200 gram met als uiterste houdbaarheidsdata 2 december 2019, 9 december 2019 en 16 december 2019. De roquefort is te koop bij Jumbo en verschillende kleine supermarkten. Consumenten kunnen de producten terugsturen voor een vergoeding.

  1. ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’
    Video

    ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’

    De passie spat er vanaf als je met Tess Posthumus praat over cocktails. Ze vertelt enthousiast over het vinden van de juiste mix tussen alcohol, kruiden en fruit. Of over welk glas en welke garnering je het beste kunt gebruiken. Laat het maar aan de Amsterdamse (30) over, ze is niet voor niets de beste vrouwelijke bartender ter wereld. De favoriete cocktailrecepten van Tess zijn verwerkt in haar nieuwe boek Masterclass: Cocktails.