Na een fantastisch leven, met het oog op een naderend afscheid nog fenomenaal eten. ,,Paul heeft alleen pech dat ik geen vaste klant zal worden”, zegt John Ling.
Volledig scherm
PREMIUM
Na een fantastisch leven, met het oog op een naderend afscheid nog fenomenaal eten. ,,Paul heeft alleen pech dat ik geen vaste klant zal worden”, zegt John Ling. © Pix4Profs / Jules van Iperen

Sterven maar eerst een sterrenmaal, chefkok kookt op speciaal verzoek in Tilburgs ziekenhuis: ‘Geweldig man’

Te sterven zoals hij leefde, met smaak. Horecaman John Ling en de dood hebben een afspraak, maar daar gaat fenomenaal eten aan vooraf. Op vrijdagmiddag toog chefkok Paul Kappé daarom naar het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. Met onderhand een half sterrenrestaurant onder zijn arm, plus bediening. 

  1. Deze 10 diëten zijn populair maar diëtist heeft ander idee: ‘Waarom beginnen we geen challenge?’
    PREMIUM
    Koken&Eten

    Deze 10 diëten zijn populair maar diëtist heeft ander idee: ‘Waarom beginnen we geen challenge?’

    Of je er nu in gelooft of niet: diëten blijven populair. Het Amerikaanse US News & Word Report stelde in samenwerking met diëtisten, wetenschappers, dokters en gezondheidsexperts een top 10 samen van de meest haalbare én effectieve diëten voor 2023. Welke eetpatronen scoren hoog? En hoe haalbaar zijn ze echt? Diëtist Michaël Sels bespreekt de top en deelt advies.