PREMIUM
Vlees eten is in ons land hard op weg om een taboe te worden
ColumnJoyce Sylvester schrijft wekelijks over onderwerpen die haar raken. Deze week steekt de columnist niet onder stoelen of banken dat ze graag vlees eet.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
column
Om vijf uur ’s ochtends je bed uit, net als Obama: waarom we graag succesvolle mensen nadoen
Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: routines van succesvolle mensen -
Wat Eten We Vandaag: Gevuld stokbrood caprese
Een echte klassieker uit de Italiaanse keuken, maar dan nét even anders: gevuld stokbrood caprese. Tijdens een avond borrelen mag een gevuld stokbrood met tomaat, mozzarella en basilicumblaadjes niet ontbreken. Plaats het geheel even in de oven om de mozzarella te laten smelten en buon appetito. -
Skivakantie: hier zijn winterbanden en sneeuwkettingen verplicht
Heel wat Nederlanders gaan binnenkort weer met de auto op skivakantie. Maar hoe zit het met de verplichting tot winterbanden? En hoe bevestig je sneeuwkettingen? Dit zijn de belangrijkste regels. -
Rijstevlaai en soezen: dit kan iedere beginnende thuisbakker maken
Iedereen is gek op zoetigheid. Natuurlijk kan je hiervoor naar de bakker bij jou om de hoek gaan, maar veel bakrecepten kun je heel makkelijk zelf maken. Twee patissiers geven inspiratie voor de makkelijkste bakrecepten waar iedereen mee aan de slag kan. -
met video
Onverwachte winnaar van Heel Holland bakt: ‘Een droom die uitkomt. De zevende hemel’
Bij de finale van Heel Holland bakt kwam niet de meest constante kandidaat als winnaar uit de bus. De overwinning was voor een deelnemer die indruk maakte door alleen al de hele tijd te genieten van het bakavontuur, zo zagen zondag ruim 3,1 miljoen kijkers. ,,Ik had het nooit verwacht.’’
-
PREMIUMColumn
Rekening houden met elkaar, dát is kerst
Joyce Sylvester schrijft wekelijks over onderwerpen die haar raken. Deze week ziet ze dat er steeds minder aandacht wordt besteed aan de betekenis van kerst. -
-
-
PREMIUMColumn
Ik zat in de eerste coupé waar vijf doden vielen, overal lag glas, ik rook de weeë geur van bloed
Joyce Sylvester schrijft wekelijks over onderwerpen die haar raken. De columnist blikt terug op een dodelijk treinongeval waar ze deel van uit maakte in 1992. ,,Sindsdien besef ik dat het leven heel kwetsbaar is en tel ik mijn zegeningen.’’ -
PREMIUM
Kaas slecht voor je? Het is juist wél gezond, blijkt uit nieuw onderzoek (zelfs volvette kaas)
Kaas, wie is er niet groot mee geworden? Maar kaas heeft inmiddels ook een bedenkelijk imago gekregen: te vet en te zout. Uit recente onderzoeken blijkt echter dat het juist gezond is. Dat is natuurlijk ‘kaassie’ voor kaashandelaren in het Groene Hart. De kaasvlag kan uit.
1 reactie
Resterende karakters 500
Log in en reageerJJ Kluft