Anthony Cornelisse (R) en Delphine Thijssen van 't Oude Raadhuys.
Volledig scherm
PREMIUM
Anthony Cornelisse (R) en Delphine Thijssen van 't Oude Raadhuys. © Frank de Roo

Waar 400 jaar geleden de boeven op water en droog brood zaten, geniet je nu van wijn en forse tonijnsteak

gouden pollepelDeze week in de rubriek Gouden Pollepel restaurant ’t Oude Raadhuys.  In een open gevangenis liggen wijnflessen te wachten op consumptie. De vegetarische keuzes staan onder de kop Plantsoenendienst op de menukaart. Terwijl De Climax voorbij vaart, beleven we een culinair hoogtepunt.

  1. Martijn vindt honderden kostbare truffels met zijn zelfgetrainde speurhond: ‘Dexter jokt niet’
    PREMIUM
    Koken & eten

    Martijn vindt honderden kostbare truffels met zijn zelfge­train­de speurhond: ‘Dexter jokt niet’

    Je hond uitlaten en thuiskomen met een voorraadje truffels. Martijn Burgers gaat wekelijks met zijn Amerikaanse Stafford op truffeljacht. Soms in de ongerepte natuur, maar vaak ook in aangelegde stadsparken. Na afloop bakt hij met de luxe zwammetjes een eitje, waardoor het de allure krijgt van een ‘5-sterrendiner’. Iedere hond kan dit kunstje leren, zegt Burgers. ,,Het is heel eenvoudig.”