Wat Eten We Vandaag: Appeltaart baked oats met stroopwafel
Appeltaart als ontbijt, dat klinkt als een feestje. Met deze baked oats geniet je van een gezondere versie van appeltaart met een kleine guilty pleasure dankzij de stroopwafels. Even in de oven en de dag kan niet beter beginnen.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: Bakken
Ingrediënten:
- 180 gr havermout
- 2 bananen
- 2 eieren
- 2 el honing
- 2 tl kaneel
- 100 ml amandelmelk
- 1 tl bakpoeder
- Snufje zout
- 1 appel
- 4 mini stroopwafels
- 2 el amandelschaafsel
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Aardappelsoep met truffeltapenade
Deze aardappelsoep is feestelijk dankzij de toevoeging van truffeltapenade. We serveren de soep met zelfgemaakte crostini’s gemaakt van een Italiaanse bol. Restjes over? Gooi de soep niet weg, want de volgende dag is deze net zo lekker. -
Wat Eten We Vandaag: Frambozen bliss balls
Bliss balls: een ideaal én verantwoord tussendoortje. Deze voedzame snack is makkelijk mee te nemen, dus handig voor onderweg. De frambozen bliss balls heb je binnen no-time gemaakt en ze zijn ook nog eens superlekker. Perfect voor de zoete trek. -
PREMIUM
Kaas slecht voor je? Het is juist wél gezond, blijkt uit nieuw onderzoek (zelfs volvette kaas)
Kaas, wie is er niet groot mee geworden? Maar kaas heeft inmiddels ook een bedenkelijk imago gekregen: te vet en te zout. Uit recente onderzoeken blijkt echter dat het juist gezond is. Dat is natuurlijk ‘kaassie’ voor kaashandelaren in het Groene Hart. De kaasvlag kan uit. -
Wat Eten We Vandaag: Hutspot met klapstuk
Hutspot wordt jaarlijks traditiegetrouw op 3 oktober in Leiden gegeten ter ere van het Leidens ontzet. Na de 80-jarige oorlog vluchtten de Spanjaarden uit de bezette stad. Ze moeten haastig zijn vertrokken, want op de schans stond nog een pot met wortelen, uien, vlees en pastinaken op het vuur. Vandaag de dag bekend als hutspot. -
Skivakantie: hier zijn winterbanden en sneeuwkettingen verplicht
Heel wat Nederlanders gaan binnenkort weer met de auto op skivakantie. Maar hoe zit het met de verplichting tot winterbanden? En hoe bevestig je sneeuwkettingen? Dit zijn de belangrijkste regels.
-
Rijstevlaai en soezen: dit kan iedere beginnende thuisbakker maken
Iedereen is gek op zoetigheid. Natuurlijk kan je hiervoor naar de bakker bij jou om de hoek gaan, maar veel bakrecepten kun je heel makkelijk zelf maken. Twee patissiers geven inspiratie voor de makkelijkste bakrecepten waar iedereen mee aan de slag kan. -
-
-
PREMIUMKoken & Eten
Zo houd je je messen het handigst scherp (met bonustip voor je kartelmes)
Met twee, hooguit drie goede koksmessen kun je een heel kokend leven voort. Maar dan moet je ze wel goed verzorgen. Hoe doe je dat? -
column
Om vijf uur ’s ochtends je bed uit, net als Obama: waarom we graag succesvolle mensen nadoen
Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: routines van succesvolle mensen