Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Baba ganoush met dukkah en granaatappel

De spread die wij in het westen kennen als baba ganoush, wordt in het Arabisch mutabbal genoemd. De traditionele baba ganoush bestaat enkel uit groente en bevat geen tahin. Omdat tahin zo lekker is, voegen we deze tóch toe samen met dukkah en granaatappel.

  1. 
Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reservering
    Koken & Eten

    Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reserve­ring

    Op een gemiddelde vrijdag of zaterdag zitten alle restaurants vol. Reserveren is een must bij de betere restaurants en dus zit er weinig anders op dan naar de supermarkt lopen of een broodje hamburger halen bij de gele M. Of toch niet? Foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer ziet in het buitenland én ook in Nederland een nieuwe trend: walk-ins only. Dat is Engels voor: kom maar aanwaaien, hier hoef je niet te reserveren.