Wat Eten We Vandaag: Bagna cauda met schelvis en broccoli

Bagna cauda is een Italiaanse gerecht uit Piemonte bestaande uit een warme dipsaus van ansjovis en knoflook. Daar dankt de Bagna cauda ook direct haar naam aan. Dit betekent namelijk ‘heet bad’. 

Hoofdgerecht: vis
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bagna cauda
100 ml olijfolie
- ½ bos krulpeterselie
- 2 knoflooktenen
- 1 blikje ansjovis

Vis
500-600 g schelvisfilet of kabeljauwfilet
- zout
- 4 el bloem
- olijfolie
- 30 g roomboter

Broccoli
700 g broccoli
- 2 tenen knoflook
- olijfolie
- 1 rode peper (Spaanse peper)
- 200 ml droge witte wijn
- 1 el kappertjes
- zout

- 1 stokbrood

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Bagna cauda met schelvis en broccoli © 24Kitchen