Wat Eten We Vandaag: Broodpizza met gegrilde groenten en feta

Jet laat ons vandaag zien dat er nog veel meer mogelijk is met Turks brood dan we dachten. We maken er een broodpizza van met gegrilde groenten en tijmolie

Hoofdgerecht: groenten
Aantal personen: 2-3 personen
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
1 aubergine
- 1 courgette
- 1 witte ui
- 1 rode paprika
- olijfolie
- zout en peper
- 1 Turks brood (rond)
- 75 g rucola
- 1 tl citroensap (van de citroen uit de tijmolie)
- 8 artisjokharten (pot of blik)
- 150 g feta
- tijmolie
- 1 teentje knoflook
- 1 bosje tijm
- 1 citroen
- olijfolie
- (grof zee)zout en peper

Benodigdheden
Vijzel

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Broodpizza met gegrilde groenten © 24Kitchen
  1. In Offerman-fabriek wordt bijna 3 weken na listeriadrama nog geen plakje vlees gesneden

    In Offerman-fa­briek wordt bijna 3 weken na listeria­dra­ma nog geen plakje vlees gesneden

    De fabriek van vleeswarenbedrijf Offerman in Aalsmeer ligt bijna drie weken na de grote terugroepactie nog steeds stil. Offerman moest de locatie begin oktober sluiten nadat bleek dat vleeswaren die hier werden gesneden en verpakt, waren besmet met de listeriabacterie. Zeker twintig mensen werden ernstig ziek na het eten van besmet vlees, drie personen overleefden het niet en een vrouw kreeg een miskraam.