Wat Eten We Vandaag: Caponata met gestoofde kabeljauw

Onbekend maakt onbemind. Daar waar cannoli de harten heeft gestolen van menig Nederlander, is een ander nationaal gerecht uit Sicilië een stuk minder bekend. Maar niet voor lang meer! We gaan Siciliaanse caponata proberen.

Hoofdgerecht: vis
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 35-40 minuten

Ingrediënten
2 aubergines
- olijfolie
- zout en peper
- 2 middelgrote rode uien
- 3 rijpe Romatomaten
- ½ struik bleekselderij (met blad)
- 2 tenen knoflook
- 3 el Taggiasche olijven zonder pit
- 2 el kappertjes
- 1 el rode wijnazijn
- 4 kabeljauwfilets zonder vel
- 3 el pijnboompitten
- 1 ciabatta

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Caponata met gestoofde kabeljauw © 24Kitchen
  1. ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’
    Video

    ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’

    De passie spat er vanaf als je met Tess Posthumus praat over cocktails. Ze vertelt enthousiast over het vinden van de juiste mix tussen alcohol, kruiden en fruit. Of over welk glas en welke garnering je het beste kunt gebruiken. Laat het maar aan de Amsterdamse (30) over, ze is niet voor niets de beste vrouwelijke bartender ter wereld. De favoriete cocktailrecepten van Tess zijn verwerkt in haar nieuwe boek Masterclass: Cocktails.