Wat Eten We Vandaag: Citroentaart

Het is zondag dus we gaan weer bakken. We maken een frisse citroentaart met een bodem van kokosrasp. De echte liefhebber mag ‘m afmaken met een bolletje vanille-ijs. 

Taart
Aantal personen: 8-10
Bereidingstijd: 60 minuten

Ingrediënten

Deeg
120 g boter
- 180 g bloem
- 125 g fijne kristalsuiker
- 2 el kokosrasp
- zout
- scheutje melk

Vulling
4 eieren
- 2-3 citroenen
- 400 ml gecondenseerde melk (1 blik)
- 1 liter vanille-ijs
- 200 g rode bessen

Benodigdheden
Keukenmachine, springvorm van 22 cm met bakpapier blekleed, rasp, ijsschep

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Citroentaart © 24Kitchen
  1. In Offerman-fabriek wordt bijna 3 weken na listeriadrama nog geen plakje vlees gesneden

    In Offerman-fa­briek wordt bijna 3 weken na listeria­dra­ma nog geen plakje vlees gesneden

    De fabriek van vleeswarenbedrijf Offerman in Aalsmeer ligt bijna drie weken na de grote terugroepactie nog steeds stil. Offerman moest de locatie begin oktober sluiten nadat bleek dat vleeswaren die hier werden gesneden en verpakt, waren besmet met de listeriabacterie. Zeker twintig mensen werden ernstig ziek na het eten van besmet vlees, drie personen overleefden het niet en een vrouw kreeg een miskraam.