Wat Eten We Vandaag: Dahl met papadums

Ken je Indiase dahl al? Dit gerecht wordt gemaakt van gebroken peulvruchten. Helemaal vegan en boordevol smaak. Serveer met knapperige papadum en je hebt een heerlijk gerecht op tafel. 

Hoofdgerecht: groente
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten

Dahl
350 g gele of rode splitlinzen
- 3 tenen knoflook
- 1 ui
- 2 el neutrale olie
- 3 cm gemberwortel
- 2 tomaten
- 1 el kerriepoeder
- ¼ tl chilivlokken
- 100 ml kokoscrème
- zout en peper

Verse tomatenchutney
3 tomaten
- ½ bos munt
- 2 el appelciderazijn
- mespunt chilivlokken
- zout

- pappadums

Benodigdheden
Braadpan

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Dahl met papadums © 24Kitchen