Wat Eten We Vandaag: Frisse aardappelsalade met makreel en asperges

Het  is makkelijk om een aardappelsalade uit de koeling in de supermarkt te trekken - maar thuis maken is zoveel lekkerder. Dit recept legt dat stap voor stap uit. 

Hoofdgerecht: vis
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4

Ingrediënten

Salade
600 g krieltjes in de schil
- 300 g groene asperges
- 150 g verse doperwtjes
- 4 verse makreelfilets met huid

Dressing
3 el yoghurt
- 2 tl grove Zaanse mosterd
- olijfolie
- zout en peper
- ⅓ bosje bieslook
- ⅓ bosje dille
- 1 sjalotje

Benodigdheden
Grillpan, aluminiumfolie

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Frisse aardappelsalade met makreel en asperges © 24Kitchen