Volledig scherm
Geroosterde bloemkoolsalade met cranberry’s en roze peper © Van de saladebar

Wat Eten We Vandaag: Geroosterde bloemkoolsalade met cranberry’s en roze peper

Het fijne aan deze salade is dat hij zowel warm als koud gegeten kan worden. Maak de geroosterde bloemkoolsalade dan ook gerust de dag van tevoren klaar. De dressing houd je apart en voeg je net voor serveren door de salade.

2 personen
Hoofdgerecht/lunch
Bereidingstijd 35 minuten

Ingrediënten
1 bloemkool
- 2 el olijfolie
- roze peperkorrels
- zout
- 1 rode ui
- 2 el balsamicoazijn
- 1 el agavesiroop
- 2 el extra vergine olijfolie
- 2 el cranberry’s
- 1 klein bosje dille
- 100 g spinazie
- 25 g gezouten macadamianoten

Benodigdheden
slacentrifuge

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.