Wat Eten We Vandaag: Gestoofde linzen met worst

Gestoofde linzen met venkelworst en een frisse rucolasalade. Comfortfood om te eten op de, zeg, dinsdagavond. Benodigdheden? Een diep bord, een bank en een goede film. Eet smakelijk! 

Ingrediënten
250 g linzen
- 1 witte ui
- 2-3 tenen knoflook
- 1⁄2 bos wortels
- 1⁄2 struik bleekselderij neutrale olijfolie
- 4 verse venkel worsten
- 3 tl venkelzaad
- zout en peper
- 11⁄2 el mosterd
- 100 g rucola
- witte balsamicoazijn
- 0,5 l kippenbouillon

Benodigdheden
Vijzel, braadpan.

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Gestoofde linzen met venkelworst © 24Kitchen