Wat Eten We Vandaag: Gevuld Turks brood
Turks brood is lekker luchtig van binnen en knapperig van buiten. Daarom kun je het makkelijk uithollen en vullen met ingrediënten. Dit recept voor Turks brood is ideaal wanneer je weinig tijd hebt om te koken, maar wel zin hebt in een stevige, voedzame maaltijd.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten (+ 10 minuten wachttijd)
Aantal porties: 4
Categorie: vegetarisch
Ingrediënten:
- 1 Turks brood, om af te bakken
- 1,5 rode paprika
- 4 el olijfolie
- 100 gr maïs, uit blik
- Peper
- 1 tl gemalen komijn
- 30 gr halloumi
- 60 gr geraspte kaas
- 2 takjes verse munt
- 30 gr veldsla
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment.nl
Zin in iets anders? Eatertainment biedt inspiratie op het gebied van food en lifestyle, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Geld2
Supermarkten geven hoogste kortingen in jaren
Wie boodschappen doet, kan bij de supermarkten gemiddeld 35 procent goedkoper uit zijn door kortingen. Uit een onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat de aanbieding ‘1+1 gratis’ het meest voorkomt. -
Met video
Dit is nu de meest verkochte autokleur ter wereld
Chemieconcern BASF heeft uitgezocht wat wereldwijd de populairste exterieurkleuren van nieuwe auto’s zijn. De verrassing is dat er steeds meer bijzondere kleuren bijkomen, zoals bijvoorbeeld ‘violet’. Bij de top 3 is het al jaren stuivertje wisselen tussen zwart, wit en grijs. -
PREMIUMKoken & Eten
Zo houd je je messen het handigst scherp (met bonustip voor je kartelmes)
Met twee, hooguit drie goede koksmessen kun je een heel kokend leven voort. Maar dan moet je ze wel goed verzorgen. Hoe doe je dat? -
Wat Eten We Vandaag: quiche met sardine en venkel
Deze quiche heeft een zoetzure smaak dankzij de vulling van ui, venkel en sardines. We gebruiken zelfgemaakt deeg. Geen zin of tijd om je eigen deeg te mixen? Koop dan bevroren bladerdeeg. -
Wat Eten We Vandaag: Baharat pilav met roodbaarsfilet
Deze baharat pilav met roodbaarsfilet is een snel en gemakkelijk eenpansgerecht. De vis stoomt samen met de rijst in één pan. Baharat betekent specerij en is heel populair in het Midden-Oosten. Het is onder andere een mix van paprika, kaneel, koriander en nootmuskaat en smaakt heerlijk met de rijst en vis.
-
Mijn bevalling
Doete is verloskundige en heeft een ‘droombevalling’: ‘Ik voelde dat ik al op 9 centimeter zat’
Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Verloskundige Doete Reitsma (33) wist zeker dat ze in het ziekenhuis wilde bevallen, tot ze zwanger werd. -
-
-
PREMIUMKoken & Eten
Een maand lang alleen maar vlees eten: het ‘leeuwendieet’ trekt online de aandacht
Enkel vlees, hoogstens afgewisseld met een eitje: het ‘leeuwendieet’ is populair op sociale media. Zijn we helemaal de weg kwijt met onze voeding of heeft het dieet toch voordelen? Diëtiste Tanja Callewaert geeft haar visie. -
Wat Eten We Vandaag: Aardbeien-roomtaartje
Je hoeft geen patissier te zijn om dit heerlijke aardbei-roomtaartje zonder toegevoegde suiker op tafel te zetten. Het taartje is bijzonder simpel om te maken en staat binnen 15 minuten op tafel. Dat kan iedereen toch?