Wat Eten We Vandaag: Groene asperges met burrata

Zon of niet: we barbecueën gestaag door. Daar leggen we alleen geen doodgemarineerde speklapjes meer op maar we gaan daarentegen aan de slag met verse groenten. Zoals deze overheerlijke groene asperges met burrata. 

Hoofdgerecht: groenten
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
500 g groene asperges
- olijfolie
- 1 foccacia
- 50 g hazelnoten
- zout en peper
- 2 bollen burrata

Dressing
1 bos basilicum
- 1 sinaasappel
- 1 citroen
- 1 klein teentje knoflook
- 1 rode peper
- 150 g Parmezaanse kaas
- 200-250 ml olijfolie

Benodigdheden
Barbecue met deksel, rasp

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Groene asperges met burrata © 24Kitchen
  1. ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’
    Video

    ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’

    De passie spat er vanaf als je met Tess Posthumus praat over cocktails. Ze vertelt enthousiast over het vinden van de juiste mix tussen alcohol, kruiden en fruit. Of over welk glas en welke garnering je het beste kunt gebruiken. Laat het maar aan de Amsterdamse (30) over, ze is niet voor niets de beste vrouwelijke bartender ter wereld. De favoriete cocktailrecepten van Tess zijn verwerkt in haar nieuwe boek Masterclass: Cocktails.