Wat Eten We Vandaag: Indonesische gehaktballen met sperziebonen en mie

Deze Indonesische roerbak is moeilijk te weerstaan. Vooral de lekkere gehaktballetjes maken dit gerecht perfect om de week mee te breken.

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 1 ei
- 3 el ketjap manis
- 1,5 el sambal oelek
- 1,5 el zoete chilisaus
- 3 cm gember
- 2 uien
- 3 teentjes knoflook
- 1 rode peper
- 300 g rundergehakt
- 2 beschuiten
- Zonnebloemolie
- 500 g sperziebonen
- 350 g mie
- 1 el sojasaus

Benodigdheden:
- Rasp, wok

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
© 24Kitchen