Wat Eten We Vandaag: Kaassouflé

De kaassouflé: en dan niet zoals je hem in de cafetaria vindt naast de kroket en frikandel maar zoals de Fransen hem maken. In de oven. Geserveerd met botersla en vinaigrette.

Hoofdgerecht: kaas
Aantal personen: 2-3
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
100 g boter + extra voor invetten
- 100 g bloem
- 500 ml melk
- 125 g comté of gruyère
- 1 el Dijonmosterd
- nootmuskaat
- (grof zee)zout en peper
- 5 eieren

Salade
1 tl Dijonmosterd
- 3 el dragonazijn
- 6 el olijfolie
- zout en peper
- 150 g botersla
- 1 bos radijzen

Benodigdheden
Rasp, ingevette souffléschaal of 2 kleintjes, handmixer

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
kaassoufle © 24Kitchen