Wat Eten We Vandaag: Kip tandoori-wraps van de BBQ

Ook zo’n fan van kip tandoori? Onze chefs laten in deze aflevering zien hoe je het kipgerecht omtoverd tot barbecuewrap met een Indiase yoghurtsaus. En die tandoorimarinade? Die maken we natuurlijk zelf.

Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 35 minuten

Ingrediënten
500 g kippendijfilets
- 1 pak tortilla wraps

Marinade
4 el tandoori pasta
- 150 g yoghurt
- 1 el neutrale olie
- zout en peper

Dressing (raita)
½ komkommer
- ½ bosje munt
- ½ citroen
- ½ teen knoflook
- 1 el olijfolie
- 1 tl honing
- 200 g yoghurt
- zout en peper

Salade
250 g cherrytomaatjes
- 1 sjalot
- ½ komkommer
- ½ citroen
- 2 el olijfolie

Benodigdheden
Zware koekenpan, slagersfolie of bakpapier, blokrasp, bolzeef

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Kip tandoori-wraps van de BBQ © 24Kitchen
  1. ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’
    Video

    ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’

    De passie spat er vanaf als je met Tess Posthumus praat over cocktails. Ze vertelt enthousiast over het vinden van de juiste mix tussen alcohol, kruiden en fruit. Of over welk glas en welke garnering je het beste kunt gebruiken. Laat het maar aan de Amsterdamse (30) over, ze is niet voor niets de beste vrouwelijke bartender ter wereld. De favoriete cocktailrecepten van Tess zijn verwerkt in haar nieuwe boek Masterclass: Cocktails.