Volledig scherm
Klassieke spaghetti vongole © Shutterstock

Wat Eten We Vandaag: Klassieke spaghetti vongole

Vongolen, of venusschelpen, vormen de perfecte  vulling voor een licht pastagerecht. Vongolen koop je bij de visboer of supermarkt. De bijpassende saus maken we op basis van witte wijn, tomaat en peterselie. 

Hoofdgerecht: schaal- en schelpdieren
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
- 300 g spaghetti
- olijfolie
- 500 g vongole
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode peper
- 1 bosje bladpeterselie
- 75 ml witte wijn
- 75 g gedroogde tomaten
- 75 g rucola

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.